Plaats hier uw online bestelling:

Bestel online
geopend

welkom bij restaria de pitstop!

Beste gasten,

Per 1 September hebben Mark en Peter de zaak overgenomen van Berto. Restaria de Pitstop blijft onder dezelfde naam met dezelfde kwaliteit verder gaan en jullie zijn van harte welkom in ons restaurant. Ook zijn wij geopend voor afhaal en bezorging!

Mogen wij jullie vragen om zoveel mogelijk je bestelling online te plaatsen via: https://www.e-food.nl/scherpenzeel/restaria-de-pitstop

Graag tot ziens! Mark, Peter en Team Restaria de Pitstop

Restaria de Pitstop verzorgt ook al uw cateringwensen!

Wist u dat wij ook een compleet aanbod aan cateringmogelijkheden hebben? Van klein tot groot, voor ieder wat wils?

Op onze website: https://catering-bestellen.nl/ kunt u alle mogelijkheden bekijken en contact met ons opnemen.

Lees meer

Snel en lekker uit eten in een sfeervolle ambiance

Van bron tot bord

Restaria De Pitstop neemt de verantwoordelijkheid om bewust te kiezen voor producten met een Beter Leven-keurmerk, zonder de consument daar meer voor te laten betalen. We willen de achtergrond kunnen vertellen van onze producten en weten waar onze producten vandaan komen. Zo zijn onze Hereford hamburgers van 100% scharrelrundvlees en werken we met lokale leveranciers, zodat U van bron tot bord weet waar uw overheerlijke gerechten vandaan komen!

Restaria steunt KiKa!

Restaria de Pitstop zet zich in voor KiKa (Kinderen Kankervrij). De Restaria kidsbox is speciaal ontworpen voor de KiKa actie. De kidsbox bestaat uit frites, een snack, drinken en een speeltje en is speciaal voor de kleintjes. Van elk kidsmenu doneren wij €0,50 aan Kika! Wij zijn trots op deze samenwerking!

Duurzaam ondernemen

Restaria De Pitstop wil vanuit haar formule-gedachte graag op een duurzame manier bijdragen aan een betere samenleving door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Hiervoor zijn vanuit de formule een aantal criteria opgesteld die meten in hoeverre Restaria De Pitstop voldoet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, van het gebruik van Duurzaam verpakkingsmateriaal tot een rolstoelvriendelijke entree.

Lees meer

3-gangen keuzemenu

Bij Restaria De Pitstop kunt u heerlijk dineren. Voor maar € 19,95 kunt u volop genieten van een 3-gangen keuzemenu! U kunt kiezen uit maar liefst 5 voorgerechten (van soep tot carpaccio), 6 hoofdgerechten (van boerenschnitzel tot spareribs) en 3 nagerechten (ijs of koffie/thee).

Dus te druk of geen zin om te koken? Geniet bij ons van een volledige 3-gangen keuzemenu!